top of page

MOKYKIMĖS MEŠKERIOTI, O NE ŽUVIES PRAŠYTI!

Atnaujinta: 2022-08-10

Asociacija MINTIES BITĖS pasirašė su Šiaulių miesto savivaldybės administracija projekto „Mokykimės meškerioti, o ne žuvies prašyti!“ sutartį.


Asociacija MINTIES BITĖS šiuo projektu siekia sustiprinti organizacijų bendradarbiavimą kartu ieškant kaip galima didinti finansinį savarankiškumą planuojant naują ekonominę veiklą ir siekiant gauti iš to finansinę naudą.


Projekto tikslas – stiprinti ir plėtoti NVO finansinį savarankiškumą ir bendradarbiavimą planuojant naujos veiklos – socialinio verslo – kūrimą.

Projekto uždaviniai: Organizuoti apvalaus stalo diskusiją su Šiaulių miesto NVO įstaigų atstovais siekiant išsiaiškinti socialinių paslaugų poreikį Šiaulių mieste. Mokymai NVO darbuotojams apie socialinio verslo sampratą, prekių ar paslaugų poreikio išsiaiškinimą savo veiklos teritorijoje, verslo steigimą, marketingo ir pardavimo būdus, verslo plano rašymą. Pasisemti gerosios patirties sėkmingai socialinį verslą vykdančioje NVO. Bendradarbiaujant NVO sukurti socialinio verslo planą. Parengti informacinį leidinį NVO darbuotojams apie socialinio verslo galimybes bei naudą organizacijos finansinio savarankiškumo didinimui. Apvalaus stalo diskusijų metu sukurti kontaktų mugę, kuri bus perkeliama į socialiniame tinkle Facebook sukurtą NVO klasterį.

Projekto trukmė: 8 mėn. Projektas – skirtas Šiaulių miesto NVO ir jų atstovams.

15 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

TOOL 4 TEEN

bottom of page